Vegeta de casa

de Mitinita in Conserve, 10 Sep 2011 | 9566 vizualizari

 

E primul an ca incerc si sunt super incantata de rezultat. Soarele e pe balconul meu toata ziua,chiar era pacat sa nu profit.Am folosit curatatorul de la legume Kotanyi pentru a obtine felii subtiri.

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • morcovi
  • ardei verzi
  • ardei kapia
  • coji de rosii
  • fasole verde
  • patrunjel,leustean  
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegeta de casa:

 

Se taie toate legumele spalate si uscate in fasii subtiri. Am folosit un curatator de legume pentru feliat morcovii si dovleceii si am folosit si coaja,am lasat si tulpinile la patrunjel si leustean.

Se tin la soare cateva zile pana s-au uscat bine. Uneori se usuca intr-o zi,uneori mai dureaza. Am folosit o tava mai veche din metal. Daca noptile sunt prea racoroase se aduce inauntru.

Dupa ce s-au uscat se dau prin robot si se maruntesc.

Se pot usca si in cuptor,la foc foarte mic si cu usa intredeschisa.Dureaza cateva ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

zustica 1

19.09.2011, 22:43

buna idee,o sa o incerc si eu,o sa folosesc un aparat de uscat legume.

Mitinita 1

25.09.2011, 16:07

zustica,ai noroc cu uscatorul,eu ma folosesc de soare cat se mai poate

mihaelar63 1

09.10.2015, 13:36

Este in plan si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vegeta